Fudbal

JOVETIĆ: Ne zavarava nas Juventusova pozicija

Fudbaler Intera Stevan Jovetić rekao je da bi pobjeda nad Juventusom poslala jasan signal da je njegov tim ozbiljan kandidat za osvajanje šampionata.
JOVETIĆ: Ne zavarava nas Juventusova pozicija
Portal AnalitikaIzvor

"Pobjeda nad Juvetnusom bi poslala jasan signal naše snage i korak napred ka osvajanju Skudeta. Biće to divna utakmica jer uprkos problemima koje imaju, oni su i dalje velika ekipa."

"Neće nas zavarati njihova trenutna pozicija na tabeli, jer su oni i dalje veoma jak tim, uprkos povredama i odlascima ključnih igrača ovog ljeta. Imaju veoma talentovane igrače i moramo biti oprezni", rekao je crnogorski napadač za Gazeta delo Sport. 

Jovetić je tokom karijere nastupao za Partizan, Fiorentinu i Mančester Siti iz kog je ovog ljeta poslat na pozajmicu u Inter, za koji je na pet utakmica postigao tri gola. 

Inter trenutno zauzima drugo mjesto u šampionatu sa 16 bodova, dva manje od prvoplasirane Fiorentine, dok aktuelni šampion Juventus, zauzima tek 12. mjesto sa osam osvojenih bodova. Fudbaleri Intera i Juventusa, derbi meč 8. kola Serije A odigraće 18. oktobra od 20.45 na stadionu Djuzepe Meaca.

Portal Analitika