Politika

SDP: Vjerujemo u dobar rezultat u Plavu i Gusinju

Odbori Socijaldemokratske partije u Plavu i Gusinju sa optimizmom dočekuju naredne parlamentarne izbore.
SDP: Vjerujemo u dobar rezultat u Plavu i Gusinju
Portal AnalitikaIzvor

Iz SDP-a je saopšteno da je rukovodstvo partije u okviru redovnog obilaska opštinskih odbora u petak bilo u Plavu i Gusinju.

“Predsjednik Ranko Krivkokapić, generalni sekretar Ramo Bralić i član predsjedništva Dragan Šimrak susreli su se u Plavu sa Džavidom Šabovićem, predsjednikom OO SDP i aktivistima, a na sastanku je bilo riječi o aktuelnoj političkoj situaciji na lokalnom i državnom nivou. Istaknuto je da lokalna vlast u Plavu funkcioniše na korektnim osnovama i na zadovoljstvo građana, a da je glavni zadatak obezbijediti što više mogućnosti za valorizaciju ogromnih potencijala kojim ova opština raspolaže”, navodi se u saopštenju.

U Gusinju je predsjednik Opštinskog odbora SDP-a, Elvis Omeragić upoznao goste za funkcionisanjem lokalne administracije i svim izazovima sa kojima se suočavaju s obzirom da su najmlađa opština u Crnoj Gori.

“U oba opštinska odbora je istaknuto da su spremno i da uz optimizam dočekuju naredne parlamentarne izbore,kao i da će rezultati naše partije u ovom, tradiocionalno socijaldemokratskom, kraju biti veoma dobri”, poručuju iz SDP-a.

Portal Analitika