Fudbal

BRNOVIĆ pozvao petoricu iz Prve lige

Crna Gora će na sjutrašnjem gostovanju u Moskvi igrati bez Mirka Vučinića, Stevana Jovetića, Marka Baše, Vukašina Poleksića i Žarka Tomaševića, zbog čega je Branko Brnović odlučio da pozove pet novih igrača.
BRNOVIĆ pozvao petoricu iz Prve lige
Portal AnalitikaIzvor

Sva petorica su iz crnogorske lige - golman Mladosti Mileta Radulović, štoper Sutjeske Aleksandar Šofranac, lijevi bek Budućnosti Risto Radunović, vezista Budućnosti Luka Mirković i ofanzivac Rudara Draško Božović.

Jedino Božoviću ovo neće biti prvi put da je dio reprezentacije, s obzirom da ima tri nastupa u dresu ,,hrabrih sokola“. Sa druge strane, Brnović nije želio da rizikuje teže povrede Jovetića i Baše, dok su Tomašević i Poleksić povrede zadobili u meču protiv Austrije u petak. Crveni karton u tom meču dobio je Vučinić, isto kao i selektor, koji zbog toga neće moći da vodi ekipu na ,,Atkrijte areni“.

Taj meč ima rezultatski značaj, jer Rusiji treba bod kako bi obezbijedila direktan plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Meč se igra sjutra u Moskvi, sa početkom u 18 časova po našem vremenu. 

Portal Analitika