Zabava

Na šta su sve zvijezde spremne da bi privukle pažnju?

Holivud umije da bude prilično brutalan – u jednom trenutku ste na vrhu, a već narednog više niko vas se ne sjeća. Nije ni čudo što su mnogi pjevači, glumci i TV zvijezde spremni na sve kako bi zadržali zvjezdani status.
Na šta su sve zvijezde spremne da bi privukle pažnju?
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Madona

Ona godinama šokira javnost svojim provokativnim ponašanjem i garderobom. Pošto danas više ne prodaje albume kao nekada, riješila je da se posluži drugačijim trikom. Na nastupu na festival Koačela strasno je poljubila repera Drejka, koji je bio na bini sa njom. I on je bio zgrožen i iznenađen ovim potezom kraljice popa.

Majli Sajrus

Njena drastična promjena imidža i sada već legendarno tverkovanje sa Robinom Tikom na dodjeli VMA nagrada donijeli su joj ogromnu popularnost. Ali, ona se tu nije zaustavila. Na jednom koncertu je zapalila džoint, a njene odjevne kombinacije postajale su sve oskudnije.

Kim Kardašijan

Ona zarađuje od skandala, a upravo joj je skandal donio popularnost. Radi se, naravno, o njenom snimku seksa, nakon kojeg je shvatila da je to recept za uspjeh. Nastavila je u istom ritmu, pa se vjeruje da je njen 72 dana dug brak sa Krisom Hamfrisom bio samo predstava za javnost. Čak ni njena ćerkica Nort Vest nije pošteđena, pa je uvijek spremna da je “proda” zarad članka u novinama.

Azelija Benks

I ona je više poznata po skandalima nego po muzici koju pravi. Uspjela je da se posvađa sa velikim brojem svojih kolega, ali i sa predstavnicama medija, koji tvrde da je nemoguća za saradnju.

Lejdi Gaga

Karijeru je praktično izgradila šokantnim ponašanjem. Vjerovatno niko ne bi znao za njeno ime da nije bilo haljina od mesa i drugih bizarnih stajlinga. Tu su i njeni spotovi koje predstavlja kao umjetnost, ali koje malo ko može da razumije.

Izvor i foto: blic.rs

Portal Analitika