Košarka

JOVOVIĆ: Mnogo smo bolji tim, zaslužena pobjeda

Nije bilo nijedne dileme u meču sa Zadrom, bez oscilacija, konstantno u željenom ritmu Plavi su u svim elementima nadigrali goste.
JOVOVIĆ: Mnogo smo bolji tim, zaslužena pobjeda
Portal AnalitikaIzvor

Igor Jovović: „Ne bih se previše osvrtao na samu utakmcu sa Zadrom. Mislim da smo bili mnogo bolji tim. Kontrolisali smo dešavanja na terenu i zasluženo pobijedili. Od stvari na koje ne možemo da utićemo najviše mi smeta činjenica da naši rivali po pravilu imaju dan više za odmor od nas. Tako je bilo sa Zadranima, tako će da bude i sa Tajfunom, pa ispada da samo mi igramo na svaka dva dana.  To me vrlo zabrinjava. Pozitivno je večeras što je rotacija bila jako velika sa podijeljenom minutažom kako bi održali svježinu jer je sljedeći susret, sa Tajfunom mnogo značajan“.

Aleksa Ilić: „Odigrali smo veoma dobru utakmicu, posebno u odbrani .Uradili smo sve kako smo se dogovorili. Iz odbrane je došao i napad. Proširili smo rotaciju kako bi se glavni igrači odmorili za naredne mečeve. Nijesmo imali padove u drugom poluvremenu što je veoma značajno za nas“.

Ante Nazor: „Čestitao bih na ovoj partiji ekipi Bućnosti, nadasve kolegi Jovoviću. Mi nismo bili pravi, nismo našli odgovor za njihovu agresivnu odbranu, protok lopte nam je bio loš, gdje nismo dolazili u čiste situacije, bilo je dosta i neselektivnih šuteva što zbog naših grešaka što zbog njihove odbrane. Osobno mi najviše smeta što ni na jednoj poziciji nije bilo odgovarajućeg fajta naših igrača, ili ga je bilo tek povremeno“.

Boris Barać: „Čestitam igračima Budućnosti, bili su bolji u svakom dijelu košarkaške igre. Moramo što prije zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti  se narednom meču“.

Portal Analitika