Politika

DF da oslobodi podgoričke ulice

Bjelopoljska partija pozvala je Demokratski front da se pod hitno povuče sa gradskih saobraćajnica.
DF da oslobodi podgoričke ulice
Portal AnalitikaIzvor

Iz Bjelopoljske partije (BP) su saopštili da pored onih koji nose transparente "Sloboda traži ljude" ima i onih koji traže suprotno tj. "Ljudi traže slobodu".

"Oni žele normalnu i slobodnu saobraćajnu komunikaciju. Oni ne žele nikakve barikade na putevima jer su one još devedesetih godina izašle iz mode. Prosto je nerazumljivo zašto predstavnici Demokratskog fronta već nekoliko dana protivzakonito uzurpiraju podgoričke saobraćajnice, kada svoje aktivnosti mogu sprovoditi i na obližnem platou", navode iz ove partije.

Smatraju da će DF ugrožavanjem saobraćaja od strane javnosti više biti primijećeni.

"S toga su se i odlučili na takav korak. Možda su iz svog ugla i u pravu jer kada su u pitanju ekonomska ili neka druga pitanja onda su njihove ideje totalno periferne. Očekujemo da se sve opozicione partije ograde od ovakvog načina djelovanja Demokratskog fronta, jer kada nešto nije u redu onda treba da se odreaguje. Ovo je veliki ispit za sve nas", poručio je potpredsjednik partije Rifat Zejnilović.

Ako to ne učine, kako je rekao, "onda ćemo mi našim protestima, ali na civilizovan način, tražiti njihove ostavke". (Portal RTCG)

Portal Analitika