Zabava

Otac mu preoteo djevojku i vjenčao se sa njom

Britanski kantautor Brajan Feri je cijelog života bio zavodnik. Bio je s mnogim lijepim djevojkama i ženio se nekoliko puta. Da njegovi apetiti i moral ne znaju za granice pokazuje i činjenica da je u jedan od brakova ušao sa djevojkom svog sina.
Otac mu preoteo djevojku i vjenčao se sa njom
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Feri je bio u vezi sa francuskom manekenkom i pjevačicom Amandom Lir, koja je kasnije bila sa Dejvidom Bouvijem. Poslije toga je zaveo Džeri Hol, koja ga je šutnula i završila u zagrljaju Mika Džegera.

U prvi brak je ušao 1982. i tada se oženio sa engleskom djevojkom iz visokog društva Lusi Helmor koja je od njega bila mlađa 14 godina i sa njom ima četvoro d ece - Otisa, Ajzaka, Taru i Merlina. Lusi je pomogla Feriju da se skine s kokaina, ali je i sama odlazila na sastanke Anonimnih alkoholičara i narkomana. Jedna od zanimljivijih priča vezanih za ovu porodicu je ona kada su se našli na letu Britiš ervejsa za Najrobi 2000. godine. Tada se jedan od putnika zaletio ka kokpitu, napao pilota, a avion je počeo da pada. Iako je situacija bila jeziva i napeta, Feri je u cijelom haosu počeo da grdi sina koji je psovao tokom incidenta. Pad je spriječen pošto je putnik napadač savldan.

Brajan i Lusi su se razveli 2003. zbog afere koju je ona imala. Poslije toga paparaci su snimila Ferija sa Kejti Tarner koja je od njega mlađa 35 godina i osvanula je priča da je ona njegova nova djevojka. Poslije toga je bio sa britanskom bogatašicom Lejdi Emili Kompton. Nakon niza veza i vezica, pjevač je zaveo djevojku svoga sina Ajzaka - Amandu Šepard, mlađu od njega 38 godina. Ajzak ih je i upoznao ne sluteći šta će se iz toga izroditi.

Vjenčanje se odigralo prije tri godine na privatnoj ceremoniji. Samo godinu dana kasnije tabloide su punili naslovi o njihovom razvodu. U braku su proveli 19 mjeseci. Ovo je jedan od najskupljih razvoda u britanskom šoubizisu, jer se procijenjeno da će Amanda dobiti dobar dio Ferijevog bogatstva, koje je procijenjeno na 30 miliona funti.

Zahtjev za razvod je podnijela Amanda, koja je rekla da više ne može da podnese što se pjevač stalno ponaša kao dijete.

Prijatelji Brajanovog sina Ajzaka kažu da je on veoma sličan ocu, pa je to vjerovatno jedno od objašnjenja zašto je Amanda prešla sa sina na tatu. Plus, naravno tu je i motiv novac.

- On je bio klinac koji je stalno pokušavao da upadne u nevolju. Pobunjenik. Fin momak, ali malo ljigav i manipulativan. Sjećam se da me je jednom pozvao da mu pomognem da ponese sve lične stvari niz stepenice, a njegov otac je sve vrijeme stajao dolje i gledao, nije pomjerio ni prst, samo se naginjao preko ograde kao neka kul mačka. Ajzak je bio isti. Nije pokazivao inicijativu za bilo šta - opisao je Ferijevog sina jedan drug sa koledža. Ajzak se bavio modelingom, a u posljednje vrijeme radi kao DJ i grafički dizajner.

Izvor i foto: b92.net

Portal Analitika