TV / Film

Uskoro na repertoaru Cadmus Cineplexa

U Cadmus Cineplex Mega Promet bioskopu u Budvi uskoro možete pogledati "Hotel Transilvanija 2", "Transporter: Nasljeđe" , "We Are Your Friends", Grimizni vrh i Ljubav na engleski način
Uskoro na repertoaru Cadmus Cineplexa
Portal AnalitikaIzvor
0210hotel

HOTEL TRANSILVANIJA 2 (SINH.)
(“Hotel Transylvania 2”, USA/2015., animacija, komedija, sinhronizovano, 89min.)
Glumci:                Adam Sendler, Kevin Džejms, Stiv Buskemi
Režiser: Džendi Tartakovski
Omiljena Drakulina družina vraća se u potpuno novoj zanimljivoj humorističnoj avanturi u animiranom hitu Hotel Transilvanija 2 koji nam dolazi direktno iz studija Sony Pictures Animation!
Za hotel Transilvaniju čini se da su stvari konačno krenule na bolje... Dakulin hotel koji je u početku kao svoje goste prihvatao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude. Ali ono što sada najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovjek, a pola vampir) ne pokazuje znake pravog vampira. Dok se Mavis nalazi u posjeti kod Džonijevih roditelja gdje je očekuje pravi kulturni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Muraja, Vajna i Grifina kako bi sa svojim unukom Denisom prošao kroz „vampirski trening“. Međutim niko od njih nije svjestan činjenice da Drakulin stari i vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo staromodni otac Vlad dolazi u porodičnu posjetu hotelu. A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi – i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak – stvari će postati vrlo... šišmikolike!

poster-1428323429

TRANSPORTER: NASLJEĐE
(“The Transporter Legacy”, 96min., CHN, FRA/2014, akcioni krimi triler)
Uloge: Ed Skrein, Loan Čabanol, Rej Stivenson, Radivoje Bukvić
Reditelj: Kamile Delamar
Početak prikazivanja: 15. oktobar 2015.

Četvrti dio u mega popularnoj franšizi donosi nam akciju na velikom platnu od koje zastaje dah.
Sniman u Parizu u Francuskoj film obiluje brojnim akcionim scenama, brzom vožnjom i pucačinom koje će gledaoce držati prikovane za sjedišta tokom cijelog trajanja filma. Uzbudljivi akcioni triler o već poznatom transporteru Frenku Martinu vraća se na velika platna! Još žešći, napetiji i prepun akcije, novi nastavak Transportera donosi nam novu priču, ali tri jednostavna pravila i dalje su nepromjenjena: nikada ne mjenjaj dogovor, imena nisu bitna i nikada ne otvaraj paket! Pored velikih imena evropskog filma, kao što su: Ed Skrein, Rej Stivenson i Gabrijela Rajt u filmu jednu od glavnih uloga igra i naš poznati glumac Radivoje Bukvić. Bukvić u ovom filmu tumači lik okrutnog kriminalca Karasova, koji je glavna smetnja Transporteru za ostvarenje planova.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/weqzAM5LCIY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

we-are-your-friends-poster-zac-efron

WE ARE YOUR FRIENDS
(“WE ARE YOUR FRIENDS”, 96min., USA/2015, drama)
Uloge: Zak Efron, Emili Ratajkovski, Ves Bentli, Džon Berntal
Reditelj: Maks Džozef (II)
Početak prikazivanja: 22. oktobar 2015.

Letnji bioskopski hit uz koji ćete poželjeti da plešete do jutra!
Zak Efron je Kol Karter, mladi i ambiciozni DJ kojeg muzika pokreće više od ičega i učiniće sve kako bi uspeo u vodama elektronske muzike Los Anđelesa.<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/gZzAeYWXFpk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

clponxhw8aani9q-jpg-large

Grimizni vrh
(“Crimson Peak”, 120 min, USA, 2015., horor, romansa, ljubavni)
Glumci: Mia Vašikovska , Tom Hidlston, Džesika Častejn, Čarli Hanam
Režiser: Giljermo del Toro
Početak prikazivanja: 15. oktobar 2015.
Iz mašte reditelja Giljerma del Tora stiže misterija sa natprirodnim elementima, u kojoj glume Tom Hidlston, Džesika Častejn, Mia Vašikovska i Čarli Hanam.
Kad joj srce ukrade zavodljivi neznanac, mlada žena će otići u kuću od cigle crvene kao krv na vrhu planine: mjesto prepuno tajni koje će je proganjati zauvijek. Između želje i tame, između misterije i ludila, leži istina iza Krimson Pika.

b1-howtomakelove-srb

Ljubav na engleski način
(„How to Make Love Like an Englishman“, USA, 2014., komedija, drama, romansa/ljubavni, 159min.)
Glumci: Pirs Brosnan, Selma Hajek, Džesika Alba, Malkom Makdauel, Ivan Sergej
Režiser: Tom Von

Romantična komedija reditelja Toma Vona o profesoru poezije sa univerziteta Kembridž, koji preispituje svoj haotični život prepun ljubavnih vrtloga.
Pirs Brosnan tumači univerzitetskog profesora koji najzad pronalazi sreću sa savršenom ženom (Salma Hayek). Iako srećno zaljubljeni, ona ga prisiljava da preispita svoj burni ljubavni život prepun problematičnih odluka, kao što je ljubavna afera sa mladom studentkinjom Misti, i to nakon što je sa njenom polusestrom, takođe studentkinjom, bio u vezi nakon koje je ona ostala u drugom stanju.

Portal Analitika