Crna hronika

Podgorica: Aktivirao bombu u kancelariji javnog izvršitelja

Muškarac E.M. (54) koji je sa bombom došao u kancelariju javnog izvršitelja A.B. u Ulici Vasa Raičkovića, preko puta Mašinske škole u Podgorici, najvjerovatnije je nastradao kada je aktivirao eksplozivnu napravu, saopšteno je Portalu Analitika iz OKC-a.
Podgorica: Aktivirao bombu u kancelariji javnog izvršitelja
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Iz MUP-a je večeras saopšteno da je danas oko 10,40 časova Dežurna služba Centra bezbjednosti Podgorica obaviještena da se u kancelariji javnog izvršitelja A.B, u ulici Vasa Raičkovića u Podgorici, nalazi lice koje drži bombu u ruci i koje prijeti da će njenim aktiviranjem lišiti života sebe i zaposlene u ovoj kancelariji.

Odmah po obavještenju, na lice mjesta upućeni su policijski službenici koji su uspjeli da zaposlene bezbjedno izvedu iz kancelarije i udalje ih na bezbjednu distancu, dok je ovo lice, E.M. (54) iz Podgorice, uprkos pregovorima koje su sa njim vodile starješine CB Podgorica, odbijalo da preda ručnu bombu i nije odustajalo od namjere da je aktivira. Nakon izvjesnog vremena E.M. je, na žalost, aktivirao ručnu bombu kojom je sebi oduzeo život.  Tom prilikom nije povrijeđeno nijedno drugo lice. Na licu mjesta je izvršen uviđaj kojim je rukovodio zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici. Tijelo E.M. upućeno je na Odjeljenje sudske patologije Kliničkog centra u Podgorici radi obdukcije", saopšteno je iz MUP-a.

Foto: rtcg.me

Portal Analitika