Politika

ABAZOVIĆ: Važno je da se predstavnici opozicije sastanu sa Stoltenbergom

Potpredsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović izjavio je za Pobjedu da je, prema njegovim saznanjima, NATO uputio poziv šefovima poslaničkih klubova za sastanak sa generalnim sekretarom Alijanse Jensom Stoltenbergom tokom posjete Crnoj Gori 14. oktobra.
ABAZOVIĆ: Važno je da se predstavnici opozicije sastanu sa Stoltenbergom
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

- Smatram da je jako važno da se predstavnici opozicije sretnu sa sekretarom Stoltenbergom. To je odlična prilika da se prezentuju viđenja svih subjekata, ali i da se sa Stoltenbergom razmijene mišljenja o tome koliko i na koji način Vlada ispunjava zadatke koji stoje pred Crnom Gorom - rekao je Abazović za Pobjedu.

On ističe da zvaničnog poziva prema GP URA nije bilo, ali je, kako kaže, poziv upućen šefovima klubova Skupštine Crne Gore.

- Siguran sam da vlastima nije prijatno što su se iz NATO-a odlučili na takav potez. Puno je manipulacija koje dolaze od strane vlasti vezano za ispunjenje zadataka, a najgora od svih je ona da samo vlast podržava evroatlantske integracije. Siguran sam da, ukoliko do sastanka dođe, Stoltenberg će imati što da čuje - smatra Abazović.

Opširnije čitajte u današnjoj Pobjedi…

Portal Analitika