Košarka

Budućnost čeka Zadar, JOVOVIĆ: Vrlo zahtjevna utakmica

Budućnost VOLI dočekuje Zadar sa dvije ubjedljive pobjede na svom terenu. Želja da se ostane što bliže vrhu ponovo nameće imperativ pobjede. U seriji utakmica na dva dana nema prostora za odgovarajuči trening koji je neophodan Plavima kako bi uigrali sve linije tima, ali to ne smije ni da bude alibi.
Budućnost čeka Zadar, JOVOVIĆ: Vrlo zahtjevna utakmica
Portal AnalitikaIzvor

Posljednjih godina i tradicija je na strani Plavih. Nanizali su osam pobjeda, a samo su jednom izgubili u posljednjih 10 mečeva. Uračunati su dueli i u Morači, i u Zadru.

“Opet nas očekuje vrlo zahtjevna utakmica. Zadar je imao težak meč s Crvenom zvezdom u kome je dosta dobro izgledao u defanzivi . Vjerovatno će pokušati da isto učini i u Podgorici. Nemamo mnogo vremena za pripremu, ali ćemo iskoristiti ovaj jedan dan da dovoljno spremni dočekamoZadrane“ – kaže Igor Jovović za zvanični sajt Budućnost VOLI-ja.

Kapiten Plavih Suad Šehović zavrijedio je MVP titulu 3.kola ABA lige. U pobjedi nad Mega Leksom, Suad je sakupio 30 indeksnih poena, postigao je 23 poena, uhvatio 9 lopti i imao 4 ukradene lopte.

„Kao i prošle sezone selektirana je ekipa u kojoj uvijek, na svakoj utakmici neko dođe do izražaja. Sa Crvenom zvezdom su to bili Tadija (Dragićević), i Sead (Šehović), ovoga puta sam ja, ali ništa od toga ne bi moglo da bude bez dobrog kolektiva“ – ističe Suad Šehović.

Pred susret sa Zadrom kaže: „Moramo se sada osvježiti za susret sa Zadrom, i psihički i fizički. U goste nam dolazi kvalitetan tim koji je namučio Zvezdu. Moramo prije svega da se taktički dobro pripremimo“.

Utakmica Budućnost VOLI-Zadar je u petak od 17 sati.

rasporedaba4-kolo08-10tabelaaba08-10-5
Portal Analitika