Crna hronika

UP: Osumnjičeni za ubistvo na Paštrovačkoj gori predat zamjeniku tužioca

Službenici Uprave policije CB Budva danas su zamjeniku Višeg državnog tužioca u Podgorici, uz poseban izvješvaj, priveli Marka Mitrovića (49) iz Budve, zbog osnova sumnje da je, ubio Jova Jovanovića (35) iz Budve, saopšteno je iz Uprave policije.
UP: Osumnjičeni za ubistvo na Paštrovačkoj gori predat zamjeniku tužioca
Portal AnalitikaIzvor

Osumnjičeni M.M. je, kako se navodi, nakon višednevnih policijskih aktivnosti na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, lišen slobode juče.

- Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.M, u vremenskom periodu između 26. septembra od 19,40 časova i 27. septembra 2015. godine do 10,40 časova, u mjestu Paštrovska gora lišio života J.J. na način što je u pravcu njegove glave ispalio više hitaca iz vatrenog oružja, od kojih je ovo lice preminulo na licu mjesta – u njegovom vozilu marke ,,Renault Scenic” - stoji u saopštenju.

 Podsjećamo da je Dežurnoj službi CB Budva, 27. septembra 2015. godine oko 10,40 časova, prijavljeno da se u mjestu Paštrovska gora nalazi parkiran pmv marke ,,Renault Scenic”, budvanskih registarskih oznaka, u kojem se nalazi beživotno tijelo J.J.

Policija je, od momenta prijave događaja, preduzimala aktivnosti na njegovom rasvjetljavanju. Po prijemu obavještenja, o događaju je upoznat zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici. Na licu mjesta je izvršen uviđaj kojim je rukovodio nadležni tužilac. Sa lica mjesta izuzeti su tragovi koji su upućeni Forenzičkom centru radi vještačenja.

Po nalogu ZVDT u Podgorici, tijelo J.J. je transportovano na Odjeljenju sudske patologije Kliničkog centra Crne Gore u Podgorici radi vršenja obdukcije.

Sveukupne intenzivne policijske mjere i radnje, sprovedene prethodnih dana u koordinaciji sa nadležnim tužiocem, dovele su do identifikovanja i lišenja slobode osumnjičenog M.M.

Portal Analitika