Marketing

Hypo lizingom do vozila u pet koraka

Hypo Alpe Adria banka je i ove godine pripremila specijalne uslove lizinga za sve kupce na sajmu automobila u Budvi, koji traje od 7. do 11. oktobra, a specijalni sajamski uslovi za Hypo kliejnte važiće čak do kraja novembra.
Hypo lizingom do vozila u pet koraka
Portal AnalitikaIzvor

Kupcima novih automobila ponuđeno je vrlo povoljno finansiranje putem lizinga uz nove, nize kamatne stope, već od 6,59 odsto.

Put do novog vozila je vrlo jednostavan, u svega pet koraka:

1. Odabere se vozilo, i Hypo Alpe Adria će napraviti najbolje rješenje

2. Popuni se zahtjev za finasiranje i prikupi dokumentacija

3. Hypo Alpe Adria će izvršiti odobrenje za 48h

4. Potpiše se ugovor

5. Odabere se osiguranje

Hypo Alpe-Adria- Bank AD Podgorica će, dakle, specijalno za Sajam automobila u Budvi od 7. do 11. oktobra, ponuditi fleksibilna rješenja za finansiranje putničkih i komercijalnih vozila bilo koje marke.

Uslovi:

- Minimalno učešće 20 odsto

- Rok finansiranja do pet godina

Kod lizinga vozila, bez obzira koje je vozilo u pitanju, Hypo banka najbolji model lizinga individualno prilagođen mogućnostima klijenta.

“U HAAB ćemo sa zadovoljstvom pomoći klijentu da odabere najbolji plan otplate, a klijent se, naravno, uvijek može osloniti na naše prednosti.  Kao posebnu povoljnost nudimo mogućnost otplate kasko osiguranja na rate, zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa vodećim osiguravajućim kompanijama u Crnoj Gori”, saopšteno je iz Hypo banke.

Portal Analitika