Fudbal

Poslije Benzeme i Ramos digao glas protiv Beniteza!

Karimu Benzemi zasmetalo je to što ga trener stalno izvodi iz igre iako je najbolji strijelac ekipe, Serhiju Ramosu to što u nekim trenucima mora previše da radi jer Kraljevski klub pod Rafom Benitezom katkad igra za Real neuobičajeno defanzivno.
Poslije Benzeme i Ramos digao glas protiv Beniteza!
Portal AnalitikaIzvor

A svima smeta to što je Real poslije vođstva od 1:0 iz prvog poluvremena ispustio pobjedu u gradskom derbiju protiv Atletika.

Na kraju mu je dva boda oteo Lusijano Vijeto, ali je još prethodno Kejlor Navas spasao Serhija Ramosa da ne izraste u tragičara utakmice. Iskusni Tijago prvo je neopreznom štoperu Reala oduzeo loptu, a potom pao preko njegove noge. Srećom po Real Navas je obranio udarac Antoana Grizmana, ali to Ramosa nije spasilo trenerovih kritika.

Benitez nije krio nezadovoljstvo, ali ne krije ga ni Ramos, koji ističe da trener ne bi smio da se pravi naivan i izbjegava da podijeli odgovornost sa igračima.

"Kad se budem vidio sa trenerom pretpostavljam da će mi reći šta ima da mi kaže. Ali lično nijesam uznemiren zbog penala. Svi griješe, a niko to ne radi namjerno. Pritom, Kejlor je odbranio taj udarac tako da sam mirno spavao. San sam gubio samo zbog toga što nijesmo osvojili sva tri boda jer bi nas oni učinili liderima na tabeli", prefinjeno je Ramos prebacio lopticu u Benitezovo dvorište.

"Pri vođstvu od 1:0 osjećali smo da držimo konce igre, ali umjesto da igramo unaprijed, umjesto da tražimo još jedan gol, mi smo se sve više povlačili. Možda je to i dovelo do izjednačenja? Ako već pričamo o mojoj grešci zašto da ne pričamo i o trenerovoj? Ovo je Madrid, ovo je Real. Ovdje se o tome priča. Ko nije spreman na to treba da promijeni profesiju ili da ode na neko drugo mjesto", bez zadrške je govorio Ramos.

Portal Analitika