Fudbal

Rodžersu otkaz stigao putem telefona!

Velika bura digla se u Liverpulu poslije remija u gradskom derbiju sa Evertonom (1:1) i otkaza menadžeru Brendanu Rodžersku.
Rodžersu otkaz stigao putem telefona!
Portal AnalitikaIzvor

Ostrvski mediji prenose da se uprava kluba sa "Enfilda" nije ponijela pretjerano profesionalno prilikom raskida saradnje sa Sjevernim Ircem. Naime, određeni izvori navode kako mu je odluka o otkazu saopštena telefonskim putem, pošto se Rodžers sa ekipom vratio sa utakmice na "Gudisonu" u trening centar u Melvudu.

Međutim, uprava kluba mogla bi sad da naiđe na neočekivani kamen spoticanja, pošto prvi kandidat za poziciju Rodžersovog nasljednika, Njemac Jirgen Klop, postavlja neočekivano velike uslove kako bi prihvatio ponudu.

Prvi i osnovni je da ima potpuno kontrolu nad transferima, privilegija koju Rodžers nije imao, jer se o transferima izjašnjavao klupski komitet za transfere. Klop je to navodno već poručio američkim vlasnicima kluba iz "Fenvej grupacije".

Njemac je očigledno dobro prostudirao situaciju u Liverpulu i ono što ne želi je da nema konačnu riječ kada je u pitanju dovođenje igrača, a naročito nije voljan da radi sa igračima koji mu budu nametnuti sa strane.

(blicsport)

Portal Analitika