TV / Film

Premijera najnovijeg filma o Džejmsu Bondu 4. novembra

U bioskopu Cineplexx Delta City 4. novembra u 20 časova Danijel Krejg se vraća na veliko platno u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta na planeti.
Premijera najnovijeg filma o Džejmsu Bondu 4. novembra
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Premijera najnovijeg filma o čuvenom agentu Džejmsu Bondu, pod nazivom „Spektra“ biće održana 4. novembra u 20h u bioskopu Cineplexx Delta City! Ulaznice se već nalaze u prodaji!

Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslaće tajnog agenta Džejmsa Bonda u avanturu tokom koje će pokušati da razotkrije zlokobnu organizaciju. Dok se istovremeno M bori s političkim snagama kako bi održao u životu tajnu službu, Bond se polako probija kroz mnogobrojne slojeve obmane kako bi otkrio zastrašujuću istinu koja se krije iza imena „Spektra“!

Film je sniman na brojim lokacijama u Meksiku, Maroku, Austriji i Italiji. Posljednji put u ulozi Džejmsa Bonda našao se fenomenalni Danijel Krejg, dok je uloga glavnog negativca povjerena oskarovcu Kristofu Valcu. Režiju potpisuje Sem Mendez, koji je bio reditelj i na prethodnom filmu iz Bond franšize, a u filmu se pojavljuju i Monika Belući, Ralf Fajns, Naomi Haris, Endrju Skot i mnogi drugi.

Ulaznice za premijeru filma „Spektra“ su već u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Delta City, a više informacija možete naći na sajtu www.cineplexx.me.

Portal Analitika