Fudbal

Poraz Volfsburga, pobjede Herte i Hanovera

Fudbaleri Herte pobjedili su danas u Berlinu Hamburg sa 3:0, u utakmici osmog kola Bundes lige i popeli se na četvrto mjesto na tabeli, dok je Hanover ostvario prvi trijumf u prvenstvu pobjedom nad Verderom od 1:0.
Poraz Volfsburga, pobjede Herte i Hanovera
Portal AnalitikaIzvor

Herta je povela u 17. minutu golom Salamona Kalua, a pobjedu je obezbjedio dvostruki strijelac Vedad Ibišević, koji je postigao golove u 76. i 78. minutu.

Berlinski tim je četvrti na tabeli sa 14 bodova, a Hamburg koji je pretrpio drugi uzastopni poraz, zauzima 11. mjesto sa 10 bodova.

Fudbaleri Hanovera pobjedili su na svom terenu Verder iz Bremena sa 1:0 i ostvarili prvu pobjedu u prvenstvu. Jedini gol postigao je Salif Sane u 55. minutu.

Sa dobrim rezultatima nastavio je novajlija u ligi Ingolštat, koji je na svom terenu pobjedio Ajntraht iz Frankfurta sa 2:0 golovima Paskala Grosa u 78. minutu i Stefana Leksa u 84. minutu.

Ingolštat je posle četvrte prvenstvene pobjede peti na tabeli sa 14 bodova, dok Ajntraht, koji je četiri utakmice bez pobjede, zauzima 12. mjesto sa devet bodova.

Hofenhajm i Štutgart odigrali su neriješeno 2:2, dok je Borusija u Menhengladbahu pobjedila Volfsburg sa 2:0.

(Beta)

Portal Analitika