Turizam

TO Budva na sajmu turizma u Parizu

Turistička organizacija opštine Budva uspješno je predstavila ponudu budvanske rivijere na berzi turizma „IFTM Top Resa 2015“ u Parizu koji se održao u perodu od 29. septembra do 2. oktobra.
TO Budva na sajmu turizma u Parizu
kris
krisAutor
Portal AnalitikaIzvor

TO Budva predstavila se na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i Ministarstva održivog razvoja i turizma u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Bara i Herceg Novog, i predstavnicima turističke privrede Crne Gore i Budve: HG Budvanska Rivijera, Montenegro Stars Hotel Group, Hotel Avala Resort & Villas, turističke agencije: MTO Travel, Explorer i Luminalis i Nacionalnom aviokompanijom Montenegro Airlines, kao i "Plantaže 13.jul" koji su predstavili dva nova vina.

„Sajam „Top Resa“ okuplja veliki broj profesionalaca u turističkom biznisu, poslovnog je karaktera, a nastup na ovom sajmu omogućava uspostavljanje kontakata i poslovanja sa turoperatorima u vrijeme kada je to optimalno za planiranje i ugovaranje poslova za narednu godinu“, stoji u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

03tobudvaCrnogorski štand je i ove godine posjetila ambasadorka Crne Gore u Francuskoj, Dragica Ponorac.

Ove godine, sajam je posjetilo oko 30.000 posjetilaca i preko 1.000 predstavnika medijskih kuća, kao i poslovnih ljudi koji planiraju investicije u turizmu.

Portal Analitika