Društvo

Policija prikuplja dokaze protiv DF-a

Vrhovno državno tužilašto formiralo je na osnovu izvještaja iz Osnovnog državnog tužilaštva predmet povodom obajvljenog snimka koji se odnosi na navodnu isplatu novca građanima za dolazak na protest u Podgorici, saopšteno je iz Vrhovnog državnog tužilaštva.
Policija prikuplja dokaze protiv DF-a
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako pišu Dnevne novine iz Tužilaštva je saopšteno da su prikupljena potrebna obavještenja kako bi se ovaj slučaj procesuirao.

"U cilju provjere da li u radnjama određenih lica ima elemenata krivičnog djela za koje se goni po službenoj dužnosti Osnovno državno tužilaštvo u Bijelom Polju, 30.09.2015.godine, Upravi policije CB Bijelo Polje dostavilo je zahtjev za prikupljanje potrebnih obavještenja", navodi iz Tužilaštva.

Podsjećamo, na Na YouTubeu se nedavno pojavio snimak u čijem opisu stoji da je Demokrastki front u Bijelom Polju davao novac građanima da dođu na proteste u Podgoricu, koji su počeli juče. Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević je kazao da nije vidio snimak, ali tvrdi da su pare date isključivo za gorivo. To isto je kazao i predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević.

Portal Analitika