Muzika

Crnogorski kompozitor Din Montenegro komponovao muziku za novi spot ,,Micubišija”

Crnogorski kompozitor Din Montenegro, koji živi i radi u Švajcarskoj, komponovao je muziku za novi spot kompanije ,,Micubiši” o klima uređajima, u kojem glumi Džeri Stiler, otac poznatog holivudskog glumaca Bena Stilera.
 Crnogorski kompozitor Din Montenegro komponovao muziku za novi spot ,,Micubišija”
Portal AnalitikaIzvor

Spot je sniman u Americi , a režirao ga je svjetski poznati režiser Majkl Fueter, u saradnji sa timom vrhunskih američkih stručnjaka. - U spotu Džeri Stiler sam sa sobom vodi dijalog u dobro poznatom komičnom duhu. Bilo je super sarađivati sa njim. Bio mi je veliki izazov da izvedem, holivudski rečeno, “score music”, tj. muziku koja ima zadatak da doprinese dijalogu i radnju učini još interesantnijom - kazao je Din Montenegro za Pobjedu. Velika vrata Holivuda muzičaru crnogorskog porijekla otvorena su zahvaljujući velikom profesionalizmu i umijeću koje, zajedno sa Dejvom Meklodom, već više od dvadeset godina demonstrira na švajcarskoj i međunarodnoj sceni.

Ovaj dvojac stoji iza uspješnih projekata, poput kompozicije koje su radili za Formulu 1, kada su obradili pjesmu grupe Kvin ,,We Are The Champions” sa zvukovima automobila, za koju su dobili veliku evropsku nagradu. Osim toga, oni su uradili muzičku podlogu reklama za Turističku organizaciju Švajcarske, Mercedes, BMW, “Credit Swiss”...

Portal Analitika