Crna hronika

Marović i Mitrović na saslušanju kod sudije

Bivša šefica budvanskog katastra Mirjana Marović, vlasnik kompanije Megapromet Miodrag Mitrović i procjenitelji Milka Lazarević i Marko Radunović privedeni su jutros kod sudije za istragu, javila je TV Vijesti.
Marović i Mitrović na saslušanju kod sudije
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Sudija za istragu danas bi trebalo da donese odluku o tome da li da im odredi pritvor do 30 dana ili da ih pusti da se brane sa slobode. 

Marovićeva, Mitrović, Lazarević i Radunović uhapšeni su prekjuče zbog sumnje da su zloupotrijebili službeni položaj prilikom prodaje državnog zemljišta iznad Jaza, pri čemu je pričinjena šteta budvanskom budžetu za više od 1.400.000 eura.

Osim njih, bili su uhapšeni i bivši predsjednik Opštine Budva Rajko Kuljača i direktor tamošnjeg Auto-moto društva Igor Trnski, ali im je tužilaštvo u ovom slučaju dodijelilo status svjedoka saradnika pa su pušteni na slobodu.

U istrazi u ovom slučaju osumnjičen je jedan od bivših predsjednika Opštine Budva Lazar Rađenović, koji se trenutno nalazi u pritvoru zbog sumnje da je zloupotrijebio službeni položaj prilikom izgradnje TQ Plaze i platoa na Jazu.

TV Vijesti; Foto: novosti.rs

Portal Analitika