Abiznis

SAJAM U DELTI: Krajem oktobra "Najbolje iz Crne Gore"

Drugi sajam "Najbolje iz Crne Gore" Agencija Advantage biće održan za vikend 24. i 25. oktobra u Delta City-ju, a na njemu će se predstaviti domaći proizvođači vina, maslina i maslinovog ulja, meda, pršuta, mliječnih proizvoda, ljekovitog bilja, organskih proizvoda.
SAJAM U DELTI: Krajem oktobra "Najbolje iz Crne Gore"
Portal AnalitikaIzvor

Iako mlada, manifestacija je na samom startu zabilježila veliki uspjeh, te prvi put okupila preko 30 crnogorskih proizvođača čije je proizvode probalo više od 20.000 posjetilaca.

"Da je manifestacija bila uspješna pokazuje kako činjenica da su posjetioci prepoznali šta je to najbolje iz Crne Gore, pa su postali kupci mnogih proizvoda, tako i veliki broj već sada prijavljenih, kako novih, tako i starih učesnika, koji su zadovoljni prošlogodišnjom manifestacijom. Raduje podatak da je desetak crnogorskih opština pokazalo interesovanje da pomogne i objedinjeno predstavi prehrambenu ponudu svoga kraja", navodi se u saopštenju organizatora.

Cilj projekta je prije svega, upoznavanje građana sa prehrambenim proizvodima koje nude crnogorski proizvođači. Na taj način želimo da promovišemo male crnogorske proizvođače iz svih krajeva Crne Gore koji su poznati po kvalitetu svojih proizvoda.

Manifestacija "Najbolje iz Crne Gore" jedinstvena je prilika za proizvođače koji trenutno nijesu u mogućnosti da predstave svoj proizvod na pravi način, da ga plasiraju široj publici i od njega naprave brend koji će biti poznat i van granica Crne Gore.

"Osim promocija potrošača, cilj projekta je i stvaranje svijesti i navike kod crnogorskih građana da kupuju domaće proizvode i na taj način doprinesu, ne samo zdravijem životu, već i razvoju crnogorske ekonomije. Posjetioci manifestacije će imati priliku da probaju proizvode koji budu izloženi, da se upoznaju sa proizvodnom tehnologijom i receptima za pripremu jela", poručuju organizatori.

Kao i prošle, i ove godine biće izabrani najbolji štandovi i izlagači u različitim kategorijama.

Posljednji vikend oktobra crnogorski proizvođači imaju priliku da za svoje proizvode nađu kupce, od svojih proizvoda počnu da prave brend, te da pokažu građanima da najbolje dolazi upravo iz Crne Gore.

1naj
Portal Analitika