TV / Film

"Stražar na neodređeno": Kratki film The Books of Knjige za Pickbox (VIDEO)

Organizacija "The Books of Knjige" snimila je kratki igrani promotivni film za "Pickbox", novu uslugu Crnogorskog Telekoma.
"Stražar na neodređeno": Kratki film The Books of Knjige za Pickbox (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

"Pickbox" je servis koji omogućava pristup najpopularnijim TV serijama i filmskim klasicima, a dostupan je Extra TV-u, računaru, tabletu ili smart telefonu.

- "The Books of Knjige" su u karakterističnom stilu snimili šestominutni film žanra horor komedije pod nazivom "Stražar na neodređeno", koji će na zanimljiv i provokativan način korisnicima približiti način korišćenja servisa. U filmu glavne uloge igraju Momo Pićurić i Zoran Marković Zonjo - ističe se u najavi.

Podsjećamo, "Pickbox" je tokom promotivnog perioda, koji traje do 21. oktobra, besplatno dostupan svim Extra TV korisnicima, pa gledaoci mogu da uživaju u serijama vrhunske produkcije kao što su "Kula od karata" (House of Cards), "Breaking Bad", "Transparentno", "Skandal", "Seinfild" i mnogim drugim. Naslovi su odmah dostupni, čime se korisnicima olakšava pristup kvalitetnim i legalnim sadržajima. "Pickbox" se može pronaći u Extra TV videoteci: Meni/Extra TV/Video on Demand.

Portal Analitika