Društvo

Centar za liberalne studije organizuje panel "Crnogorska kulturna politika"

Centar za liberalne studije (CeLS) organizovaće 10. oktobra panel "Crnogorska kulturna politika" u KIC-u "Budo Tomović" od 11 časova.
Centar za liberalne studije organizuje panel "Crnogorska kulturna politika"
Portal AnalitikaIzvor

Uvodno izlaganje održaće član Predsjedništva Cdu zadužen za kulturna pitanja, Dragan Mihović, dok su panelisti istoričar umjetnosti Aleksandar Čilikov, književnik Milorad Popović, i akademski slikar Rajko Todorović Todor.

Kako navode organizatori, na jednodnevnom skupu, za koji je poziv upućen predstavnicima Ministarstva za kulturu, kao i svim parlamentarnim strankama u Crnoj Gori, ambasadama i medijima, biće razmatrana pitanja kulturne politike u Crnoj Gori.

- Poslije uspješne panel rasprave o problemima i perspektivama crnogorskog turizma, koja je organizovana prije desetak dana u Bečićima, CeLS ima namjeru da nastavi sa organizovanjem skupova na relevantne društvene, ekonomske i političke teme, kako bi doprinijeli otvaranju dijaloga i podstakli zajedničko djelovanje svih društvenih i političkih snaga u procesu reforme, jačanja i razvoja demokratskih institucija u našoj zemlji - ističu iz CeLS

Portal Analitika