Politika

Socijaldemokrate: Krivokapić sanja san o prelaznoj vladi

Protesti Demokratskog fronta, formalno organizovani pod izgovorom potrebe formiranja prelazne Vlade, a suštinski zbog pokušaja izazivanja nestabilnosti sa ciljem odlaganja slanja pozivnice Crnoj Gori za NATO, kako smo i očekivali, doživjeli su potpuni neuspjeh, saopšteno je Portalu Analitika iz medijskog tima Socijaldemokrata Crne Gore.
Socijaldemokrate: Krivokapić sanja san o prelaznoj vladi
Portal AnalitikaIzvor

"Građani Crne Gore su još jednom pokazali političku zrelost, ne odazivajući se masovno, kako su to organizatori očekivali i gromoglasno mjesecima unazad najavljivali, na vaninstitucionalno djelovanje u formi protesta. Time su potvrdili da smo svi zajedno izvukli pouke iz nekih prethodnih rušilačkih demonstracija, organizovanih u istoj ovoj kuhinji. Sagledavajući same proteste, moramo, na žalost, ponovo konstatovati da su oni sve osim građanski i sve osim ekonomsko-socijalni, jer se poznati kolorit, arsenal tradicionalnih „pomiriteljskih“ pjesama i isprazne parole iz devedesetih godina nikako ne uklapaju u okvir „narodnih protesta“, kakvim ih žele predstaviti u DF-u. Pozivnica za članstvo Crne Gore u NATO, nakon neskrivene podrške sa najrelevantnijih međunarodnih adresa, je izvjesna, i nju ne može omesti nikakav politički trik, pa ni ovaj posljednji. Saobraćajne gužve u centru grada i nezadovoljstvo građana Podgorice jedini su efekat koji protesti mogu ostvariti. Uostalom, o njihovim krajnjim dometima ipak najslikovitije svjedoči činjenica da ih veći dio opozicije niti podržava, niti učestvuje na njima", ističe se u saopštenju.

Kako se dodaje, DF se neće ovajditi ni od namigivanja upućenog juče od strane predsjednika parlamenta, "koji opet prijeti praznom puškom, i sanja san o prelaznoj Vladi, ne bi li makar za mjesec-dva produžio boravak u vlasti, sa bilo kim i na bilo kojoj programskoj osnovi, a koja mu polako ali sigurno izmiče, čega i sam postaje svjestan".

Portal Analitika

Komentari (6)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
G Guest_94447
30.09.2015. 17:27

Dobro je, e je ovaj minusaš-komentara o njemu prepozno se u onom "osamareni asinusi"?! /Ne/praveći razliku zmeđu "pogani ribica" i asinusa-što bi narod reka:"... ista šarža-la merda-u drugom pakovanju....amalgančić neki čudi-od svega i svačesa oliti "malo više od ništa"?! Od čega se na okrslom svijetu-ne pravi "p i t a"?

0
1
G Guest_21676
30.09.2015. 18:26

"cirka- XXX .godina"

1
0
G Guest_66859
30.09.2015. 16:30

"...izvukli pouke iz nekih predhodnih rušilačkih demostracijaija organizovanih u istoj kuhinji..."?! Da,da u "istoj kuhinji"? U kojoj je šef i košef bili Momir Bulatović i Ljubiša Stanković-"pica majstori":Peđa Bulatović,Ivan Brajović.Vujica Lazović,Pavle Bultaović,Zoran Žižić-a "riba majstori" Ranko Kirvokapić,Nikola Bukilca,Žarko Rakčević,braća "Rajt" i ostala bratija iz "jezersko-riječno-morskih dubina-dubioza" od :Plavskog Jezera-Morače-Zete i "tada "srpskog primorja" ispod Bara-Kotora- i do Arceg Novoga...? Na sofri bijaše svega i svačesa-a okolo naokolo pogane "ribice-najviše "ranja"- na stotine iljada "osamarenih asinusa"....?

0
1
G Guest_89291
30.09.2015. 16:28

kada će se Vuja u Uvan registrovat, mislim partiju da to budu zvanična saopštenja. Ovako to je GG.

1
0
G Guest_31501
30.09.2015. 13:12

Za vas je Krivokapić nedostižan . pametan i evropska faca. Ovo su lokalci, tipaovih šatordžija.

6
2
G Guest_25518
30.09.2015. 12:00

Socijaldemokrate: Krivokapić sanja san o prelaznoj vladi Protesti Demokratskog fronta, formalno organizovani pod izgovorom potrebe formiranja prelazne Vlade, a suštinski zbog pokušaja izazivanja nestabilnosti sa ciljem odlaganja slanja pozivnice Crnoj Gori za NATO, Pa bilo kako oni su USPJELI , nece niko dobiti LEGITIMITET sa ovim BREMENOM SATORA pa da imate po ISPOBN AGENCIJI ne 52 no i 62 %. Tesko da ce EU dati LEGITIMITET iako VASINKTON mejbi itd,,,, Vi se GOSPODO DPS nalazite u JAKOM SKRIPCU i VELJIM PROBLEMIMA -u najmanju RUKU da RADZA ne izide na ULICU vi cete morati VRNITI ta DVA MANDATA koje iska Ranko Krivokapic itd,,,,,i to STP PRE STO PRE vreme istice za MANTATE cini mi se OVE NEDJELJE ?? RADZA ne SANJA on OCEKUJE/

2
8