Rukomet

Đurđina Malović mijenja Anđelu Bulatović

Anđela Bulatović, zbog povrede ramena, neće nastupati za reprezentaciju Crne Gore u kvalifikacionim mečevima sa Makedonijom i Slovenijom, za odlazak na Evropsko prvenstvo 2016. godine.
Đurđina Malović mijenja Anđelu Bulatović
Portal AnalitikaIzvor

Umjesto članice mađarskog Erda, selektor Dragan Adžić, pozvaće Đurđinu Malović, koja je od januara, operacije i oporavka, prije dva dana dobila zeleno svijetlo da se punim intenzitetom posveti radu u klubu.

- Anđela me obavijestila da ima problema sa ramenom, da je probala, ali da nije spremna. Umjesto Anđele, pozvaćemo Đinu Malović, koja je konačno dobila od doktora odobrenje da radi sa ekipom puni trening. Naravno da ćemo je u narednom mjesecu polako, ali i do kraja uključivati. Đina će biti pozvana kao podrška, ali na nju ne možemo u potpunosti računati za EHF nedjelju, ali ćemo je zvati za Svjetsko prvenstvo - kazao je selektor Adžić.

Kvalifikacioni duel Crne Gore i Makedonije zakazan je za 7. oktobar u Baru, a 11. oktobra u Ljubljani ih očekuje novi kvalifikacioni okršaj sa Slovenijom. Okupljanje je zakazano za 5. oktobar.

(ARENA, Pobjeda)

Portal Analitika