Muzika

NVO „sPas“ organizuje „žurkice za njuškice“

Nevladina organizacija “sPas” u partnerstvu sa klubom "Paleta“ organizuje u četvrtak, 1. oktobra, humanitarnu žurku, a sav prikupljeni prihod namijenjen je za potrebe liječenja bezdomnih i napuštenih pasa o kojima brine ta NVO.
NVO „sPas“ organizuje „žurkice za njuškice“
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Žurka će početi u 22 časa, a ulaznica će simbolično koštati jedan euro.

Ipak, kako navode organizatori, ukoliko neko nije u mogućnosti da izdvoji novac za kartu može donirati hranu za pse i mačke kojom će obezbijediti ulaz na žurku.

“Planiramo da svakog prvog četvrtka u mjesecu organizujemo žurke humanitarnog karaktera kako bi na taj način uspjeli da obezbijedimo sredstva neophodna za stvaranje boljih uslova i liječenje napuštenih i bezdomnih životinja na području Glavnog grada”, kazali su iz NVO “sPas”.

Kako navode, svaka njihova akcija osmišljena je i usmjerena ka dobrobiti bezdomnih i napuštenih životinja.

“Akcijama javnog udomljavanja trudimo se da naši štićenici, ali i drugi, nađu stalni dom. Želimo da pokažemo što zaista znači imati kućnog ljubimca, i da ljudi prije nego se odluče na udomljavanje dobro razmisle, ali i upoznaju naše životinje. Akcijama se trudimo i da podignemo svijest javnosti na značaj kućnih ljubimaca, ali ne tako što podstičemo kupovinu već udomljavanje onih koji su napušteni ili rođeni na ulici”, zaključili su oni.

Portal Analitika