Zabava

Šešelj ušao na "Farmu" i drži predavanje o Vučiću i Nikoliću

Vojislav Šešelj ušao je u rijaliti "Farma".
Šešelj ušao na "Farmu" i drži predavanje o Vučiću i Nikoliću
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Šešelj je dobio ponudu koju nije mogao da odbije, a da li će se i koliko dugo zadržati na imanju, vidjećemo već nakon njegovog ulaska.

Kristijan je pročitao farmerima pismo od zadruge, u kojem im je saopšteno da će uskoro na imanju dobiti specijalnog gosta, a oni su odmah počeli da spekulišu ko će im doći u posjetu i koliko dugo će ostati.

Šešeljev ulazak izazvao je oduševljenje na Farmi, svi su počeli da aplaudiraju i prišli su da se pozdrave sa njim, a među prvima Kristijan, koji je prišao da ga izljubi.

- Ovog čovjeka trebalo je da ubijem snajperom u Batajnici - rekao je Kristijan.

- Zdraviji sam od Vučića i Nikolića, i cijele Vučićeve vlade. Meni se ne umire, moram da pobijedim na izborima - priča Šešelj za stolom u Farmi.

Šešelj je već na samom ulasku počeo da govori o politici i o svojim nekadašnjim stranačkim kolegama.

- Mene kritikuju što imam različiti odnos prema Tomislavu Nikoliću i Aleksandru Vučiću, i što to ne krijem. Ja nemam isti aršin prema njima, a evo i zašto. U Tomislava Nikolića sam imao neograničeno povjerenje dok smo bili u stranci, a Aleksandar Vučić je uvijek bio svojeglav. Vučić je bio obrazovaniji od svih u stranci, i nikada nije prestajao da uči. On je sada majstor za političku manipulacijiu. Sa druge strane, tjerao sam Nikolića da se obrazuje, da čita knjige da nastavi da uči - evo i ja dan danas ne prestajem da učim. Ali ne, njemu je uvijek bilo interesantnije da sjedi kući i peče rakiju. Eto, sada lupeta gluposti - rekao je Šešelj.

Izvor i foto: blic.rs

Portal Analitika