Fudbal

Jovetić nije teže povrijeđen, samo blago istegnuće

Napadač Intera i crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić nije teže povrijeđen, i mogao bi da bude spreman za utakmice protiv Austrije 9. oktobra i Rusije četiri dana kasnije u Moskvi, prenosi Medijaset.
Jovetić nije teže povrijeđen, samo blago istegnuće
Portal AnalitikaIzvor

"Pregledi su pokazali da nema oštećenja mišića, samo blago istegnuće. Jovetiću će trebati pet dana mirovanja da se oporavi, ali nijesam siguran da će igrati protiv Sampdorije u neđelju. Nakon internacionalne pauze, biće na raspolaganju", kazao je za "Medijaset" Pjero Volpi doktor Intera.

Do prve utakmice sa Austrijom 9. oktobra ima još deset dana, dovoljno vremena da se Stevan oporavi i stavi na raspolaganje selektoru Branku Brnoviću. Međutim, iz Intera stižu drugačije izjave...

"Pratićemo situaciju, nadamo se da reprezentacija neće previše "opteretiti" Jovetića, jer mu je potreban odmor. Vjerujemo da će nakon internacionalne pauze biti zdrav i odmoran", istakao je Volpi.

Podsjećamo, crnogorski reprezentativac povrijedio se na zagrijavanju uoči meča sa Fiorentinom, u kojem je Inter doživio prvi poraz ove sezone, i to ubjedjiv - 4:1. Selekciji Branka Brnovića potrebne su obje pobjede, a u zavisnosti od ishoda drugih mečeva znaće se da li je u Moskvi dovoljan "običan" trijumf, ili onaj sa četiri gola razlike.

Portal Analitika