Društvo

Tužilaštvo reagovalo na video-snimak

Tužilaštvo je reagovalo na juče objavljeni video-snimak na kome se učesnicima protesta DF-a isplaćuje novac.
Tužilaštvo reagovalo na video-snimak
Portal AnalitikaIzvor

"Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković zatražio je od rukovodioca Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju da, povodom objavljenog snimka, provjeri da li u postupanjima određenih lica, ima elemenata krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti", saopšteno je Anteni M iz tužilaštva.

Funkcioneri DF-a ranije su objasnili da se učesnicima protesta novac isplaćivao za gorivo. (Antena M, Portal RTCG)

 

Portal Analitika

Komentari (5)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
G Guest_25518
30.09.2015. 08:22

Na ovim SNIMCIMA se ne moze NISTA DOKAZATI vrlo je EVIDENTNO i NEOZBILJNO od STRANE TUZIOCA- AKO JEDNA osoba daje PARE a i to se ne VIDI ,a i da daje u cemu je KVAKA. mozda mu daje da mu kupi i njemu BUREK ili BANANE ili vraca dug ili pozajmuje KINTU slicno.Ili mu je prodao nesto kilo krtola,rakije itd.... NE BUDITE SMIJESNI ,mada znaju to STANKOVIC ali da se digne PRASINA ali ce njima poc u oci-NE VJERUJEM da ce sud ista izreci osim IZVINJENJE po ovom MATERIJALU? AJD RECITE POSTENO ? NEMA TONA nista se ne vidi cak i da progovore ovi ljudi sto je RADNJA tesko DOKAZIVO za ista , treba pare obiljeziti i slicno-IH DA SE OVAKO FATA MITO I KORUPCIJA itd ??????

2
0
A Analitičar
29.09.2015. 22:25

Ne znam što bi tu bilo inkriminisano? Barem ovo nije dio izbornoga procesa, već obična demonstracija nemoći Opozicije, ali očito ne i finansijske. Jedino ako tužilaštvo ne pronađe elemente krivičnoga djela nedozvoljene trgovine?

2
1
G Guest_47119
30.09.2015. 07:27

A što teke reći za ovija sedam/7/minusa sami sebi-uterali ka asinus materi nakon prepoznavanja sebe i svojije predaka u onu "sapetu":"Kome zakon i pravda leži u topuzu..."? Potomcima ostavli prci-nesretnim nihovim potomcima koćeni okolo naokolo ABlejanja(ka ovi evo tri dana)-kontrarevolucije prije kvrat i više od vijeka prađedovske bruke i sramote-bez imena i prezimena-i vrloga potomstva-izgubljenog po "žuto-crnim i sramotnim gredama"....bivše nam domovine!!!!!

0
0
G Guest_41552
29.09.2015. 17:11

Koliko para toliko i protesta!!!!!! Naši praznovi i svaštočinje, sve bi napravili za pare

16
0
G Guest_79782
29.09.2015. 21:00

Evo bora mi Ivice-ispunjava "predizborna protivustavna /iza/biranja- obećanja-"svi u zatvor-zarad pravde ako se drugačije ne "otkiije"-naredi"? Pa,da vi "pravo i prestrašeno" reknem-biće belaja ako pokrene "one aforizme":...snimak-zapošljavanja 4 za 1.glas osam uposlenije "našijeh"-? Pa "aferim lisnik"-pa "aferim Mašan Bušković"? Pa me lijepo strah-da Ivica ne "zapne" i za državni "demokracki" udar-za ono ABlejanje kontrarevo/evo/luciju-na "srpsku tader njihovu(obiteljsku) novu godinu" 1989 godine? "Kome zakon i pravda ne leži u topuzu...tragovi mu-ne mirišu "demokracijom"? Oliti Jevropsijem aromaticima-zbog kojih su se i našli ti "jevropski" sudovi u odnosu na Crnogrske sudove i suđenja-ispod c r t e? Po kvalitetu-donešenih sudanija- realizaciji(bježeći od zastrelosti?)....? Reče danas eks ministar pravde i aktualni doprešednik naše Vlade Duško "duplouško"-u jedan vakat...?

0
9