Abiznis

JEVRIĆ: U laboratorijama Regionalnog vodovoda se uradi 700 do 800 analiza godišnje

Direktor JP Regionalni vodovod Goran Jevrić, kazao je povodom dana Regionalnog vodovoda da se u laboratorijama tog preduzeća na godišnjem nivou uradi 700 do 800 analiza vode koja je, kako ističe A1 kvaliteta. On je istakao da od kad je 29. septembra 2010. godine pušten u rad dio regionalnog vodovodnog sistema, kojim je omogućeno da se svake sekunde isporučuje 1100 litara vode, na crnogorsкom primorju nema nestašica vode.
JEVRIĆ: U laboratorijama Regionalnog vodovoda se uradi 700 do 800 analiza godišnje
Portal AnalitikaIzvor

- Od tada, svim insitucijama koje se bave vodovоdnim sektorom prioritet treba da bude kvalitet vode, a ne kvantitet jer sa tim više nema problema. Danas smo odlučili da treću godinu za redom obilježimo дan regionalnog vodovoda. Ova godina je bila vanredna jer smo u jednom periodu radili sa 85 odsto kapaciteta i nijesmo imali nijedan incident i sve je radilo regularno – rekao je Jevrić.

On je naglasio da ono na što su u Regionalnom vodovodu ponosni je -kvalitet vode izvorišta Bolje sestre.

- Kvalitet vode na tom izvorištu je visok - A1. Ono što posebno ističemo je da naša laboratorija uradi 700 do 800 različitih analiza na godišnjem nivou. Ne dozvoljavamo da se dogodi bilo kakav incident sa kvalitetom vode. To bi trebao da bude prioritet svakog vodovodnog preduzeća. Danas smo obišli prostorije laboratorije koje smo dodatno standardizovali i kako bi rad bio kvalitetniji i sveobuhvatniji – rekao je Jevrić.

 

 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.