NATO

BS: Dobijanje pozivnice za NATO strateški cilj države

Stav Bošnjačke stranke je poznat od ranije, a to je da neće podržati proteste u organizaciji Demokratskog fronta koji u ovom trenutku ne donosi ništa novo i nista dobro. U Bošnjačkoj stranci vjerujemo da strateški cilj države je primarno dobijanje pozivnice za ulazak u NATO kome je ovih dana potrebna što veća promocija i koji Crnoj Gori donosi dugoročnu bezbijednost i ekonomski prosperitet, izjavio je portparol stranke Sead Šahman.
BS: Dobijanje pozivnice za NATO strateški cilj države
Portal AnalitikaIzvor

„To je ono što bi ovih dana trebalo biti u fokusu, a nikako protesti koji su tako važan projekat stavili na margine zbog promocije svog organizacionog političkog saveza – kazao je Šahman.  Protesti nemaju nikakav ni ekonomski, ni socijalni karakter i u krajnjoj namjeri su usmjereni protiv dobijanja pozivnice za NATO. Ono što smo vidjeli ne šalje dobru poruku javnosti, a mogli smo se uvjeriti u ideološku profilaciju DF-a gdje su prezentovali ikonografiju i hvalospjeve nekih ratno huškačkih dešavanja, koja su iza nas, a koja su karakteristika 90-ih godina i koja nikako mi u BS ne prihvatamo", poručio je Šahman.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.