Politika

Marko Vujačić izabran za koordinatora OSD Nikšić

Inicijativni sastanak Omladine Socijaldemokrata Nikšić održan je 28. septembra 2015. godine, na kojem je jednoglasno za koordinatora izabran Marko Vujačić.
Marko Vujačić izabran za koordinatora OSD Nikšić
Portal AnalitikaIzvor

Sastanak je održan u novim prostorijama Socijaldemokrata Nikšić, pa je prilika iskorišćena za razmjenu mišljenja o  načinu strukturisanja organizacije i aktivnostima u narednom periodu, sa akcentom na najvažnija pitanja kojima će se OSD Nikšić  baviti.

“Omladina Socijaldemokrata Nikšić će se zalagati za stvaranje i aktivno uključenje u proces odlučivanja, a samim tim i kvalitetniji život u našem gradu s čvrstim uvjeravanjem da socijaldemokratska ideja u Nikšiću ima sigurne temelje i ljude koji su spremni da ih sprovedu u djelo, na zadovoljstvo svih građana”, rekao je koordinator Omladine Socijaldemokrata Nikšić, Marko Vujačić.

Inicijativnom odboru su prisustvovali koordinator Inicijativnog odbora Socijaldemokrata Nikšić Momčilo Mićunović, koordinatorka OSD Crne Gore Marija Blagovjević, kao i Ahmed Zajmović, Ivona Vuković i Aida Kerović, navodi se u saopštenju. 

Portal Analitika