Abiznis

Promocija organskih proizvoda u Podgorici

S ciljem poboljšanja kvaliteta ishrane građana najrazličitijeg uzrasta, Udruženje organskih proizvođača Crne Gore Organic Montenegro u saradnji s kompanijom Intours doo, oragnizovaće u četvrtak (1. oktobra), u Hotelu Terminus „Dan organske hrane“, na kojem će proizvođači imati priliku da neposredno promovišu i prodaju svoje produkte. Događaj će trajati od 11:00h do 18:00h.
Promocija organskih proizvoda u Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

Organski proizvodi – zahvaljujući specifičnom procesu izrade, koji je realizovan u potpunoj harmoniji s prirodom – nose sa sobom i mnogo više životne energije, ključne za održavanje imuniteta i životne vitalnosti.

Ovo je idealna prilika da se naši stariji i mlađi sugrađani upoznaju s alternativnom, zdravijom ishranom i da istinski shvate da se promjenom stila ishrane i konzumacijom ovih proizvoda kvalitet života može podići na znatno viši nivo.

Posjetioci će biti u prilici da probaju i kupe širok asortiman različitih vrsta sokova, rakije, meda, kao i proizvoda od sušenog voća, te organsko povrće, brašno od heljde, ječma, pšenice i mnoge druge proizvode, koji će, između ostalog, mlađim posjetiocima dati i priliku da dođu u kontakt s tradicionalnim proizvodima i s načinom života koje su baštinile mnoge generacije prije njih.    

Portal Analitika