Region

POKISLI I GLADNI: Nestali djevojčica i dječak viđeni u Knjaževcu

Niškoj policiji juče je prijavljen nestanak dječaka Momčila Petkovića (17) i djevojčice Anđele Stojnev (13), oboje iz Niša. Prema posljednjim informacijama, Momčilo i Anđela oboje iz Niša posljednji put su viđeni u Knjaževcu.
POKISLI I GLADNI: Nestali djevojčica i dječak viđeni u Knjaževcu
Portal AnalitikaIzvor

Naime, jedan Nišlija, koji ih je prepoznao sa fotografija, javio je da je dvoje djece koja su stopirala u petak povezao kolima do Knjaževca. Bili su mokri i gladni pa ih je doveo svojoj kući da se osuše i da jedu a potom su oni, kako su mu ispričali, nastavili ka drugu koji živi u Zaječaru.
On je tek u subotu vidio na Fejsbuku da je prijavljen nestanak pa je odmah prijavio gdje ih je video. Alarmirana je policija a rođaci su se organizovali dodatno pa su prijatelji počeli da ih traže na autobuskim stanicama, preko taksista i na bezninskim pumpama u cijelom regionu.

Kako nezvanično saznaje "Blic", djeca su u petak ujutro u 7.30 časova pošla u školu, svako iz svoje kuće, ali se kasnije ispostavilo da tamo nisu stigli.

Dječak pohađa srednju, a četiri godine mlađa djevojčica jednu osnovnu školu u Nišu a pretpostavlja se da su zajedno.

Momčilo je visok 185 centimetara, ima crnu kosu i braon oči a na sebi je imao sivu trenericu i sivi duks, dok djevojčica ima na sebi farmerice i duksericu. Momčilo je trenutno bez naočara. (Blic)

 

Portal Analitika