Društvo

Asocijacija mladih SNP Danilovgrad donirala fudbalske lopte

Predstavnici Asocijacije mladih Socijalističke narodne partije Danilovgrad posjetili su selekciju petlića Fudbalskog kluba “Iskra”, trenera Pera Radže Đurovića, i donirali 15 fudbalskih lopti.
Asocijacija mladih SNP Danilovgrad donirala fudbalske lopte
Portal AnalitikaIzvor

-Ispunjeni radošću i ponosom zbog nedavnog ulaska “Iskre” u Prvu crnogorsku ligu, u želji da tu radost podijelimo sa onima koji se svakom uspjehu najiskrenije raduju, a to su djeca, odlučili smo se da donacijom u vidu 15 fudbalskih lopti čestitamo uspjeh najmlađoj selekciji našeg gradskog kluba, jer svaki takav uspjeh treba da bude zbog njih i za njih, istakli su predstavnici Asocijacije mladih SNP Danilovgrad.

Oni su pozvali lokalnu upravu Danilovgrada da pomogne upravi FK “Iskra” da stvori mnogo bolje uslove za rad sa mladim selekcijama kluba.

Uspjeh prvog tima jeste značajan i velik, ali je kratkog vijeka i neodrživ ukoliko se ne poboljšaju uslovi za rad sa mladjim selekcijama, jer su današnji petlići sjutrašnji prvotimci.

-Tradicija i renome FK “Iskre” obavezuju nas da u našem gradu od svojih kadrova stvaramo resurs za buduće uspjehe kluba. Brojnost, posvećenost i entuzijazam Iskrinih  petlića i njihovih trenera, bez obzira na uslove u kojima rade, uvjerila nas je da uz malo pažnje, truda i zalaganja nadležnih za “Iskru” nema zime, saopštili su predstavnici Asocijacije mladih SNP Danilovgrad.

 

 

Portal Analitika