Košarka

Dragičević u Ankari?

Crnogorski reprezentativac Vladimir Dragičević narednih dana mogao bi potpisati za TTK Ankaru, po nezvaničnim informacijama iz Turske.
Dragičević u Ankari?
Portal AnalitikaIzvor

Krilni centar još je bez angažmana, nakon odlične sezone u turskom Banvitu, gdje je bio jedan od lidera tima. Bivši as Budućnost Volija i Lovćena meta je i skopskog MZT-a, koji pravi ambiciozan tim za ABA ligu ove sezone, a Dragičevića vide kao ključnog igrača.

Ipak, angažman u Turskoj, gdje ga izuzetno cijene, u jakom klubu iz glavnog grada, primamljiviji je za Crnogorca. Prošle sezone u Banvitu, u Evrokupu, naš reprezentativac postizao je 11,9 poena i imao 5,4 skokova po utakmici. Prethodno, u poljskoj Zjelonoj Gori, u Euroligi je postizao 14,7 poena po utakmici.

Rođeni Cetinjanin, igrač visok 206 santimetara, ranije ovog ljeta pominjan je kao potencijalno pojačanje beogradskog Partizana. Tokom karijere nastupao je i za špansku Laboral Kuću i ruski Spartak iz Sankt Peterburga. U dresu Budućnost Volija Dragičević je osvojio po četiri državne titule i nacionalna kupa. U dresu Zjelone Gore u sezoni 2013-14. odigrao je deset evroligaških utakmica. 

(ARENA)

Portal Analitika