Pakjao ponovo u ringu sljedeće godine?

Bob Arum, promoter filipinskog boksera Manija Pakjaa, rekao je u poneđeljak da pregovara o meču s Britancem Amirom Kanom. Taj meč trebalo bi da bude održan u prvoj polovini 2016. godine u Las Vegasu.
Pakjao ponovo u ringu sljedeće godine?
Portal AnalitikaIzvor

Pakjao je povrijedio rame tokom "borbe vijeka" s Flojdom Mejvederom u maju, ali se sada oporavlja od operacije i mogao bi da se vrati u ring sljedeće godine.

"Planiramo da se Pakjao vrati boksu krajem februara, ili najkasnije tokom prve dvije neđelje aprila. Mart ne dolazi u obzir zbog brojnih utakmica koledž košarke u SAD i tada se samo o tome priča. Pregovaram s Robertom Dejvisom, ujakom i advokatom Amira Kana. Znam da postoje priče da Kan dolazi u SAD kako bi dogovorio duel sa Ruslanom Provodnikovim, ali on me je uvjerio da to nije istina", rekao je Arum. 

On je naveo da Pakjao trenutno samo Kana razmatra za potencijalnog protivnika. 

"Ne pregovarm s dvojicom u isto vrijeme. To nije etički. Sada pregovaram s Kanom. Ne kažem da će pregovori biti uspješni, iako vjerujem da svi pregovaramo iskreno. Dok traju pregovori, neću da razgovaram sa ostalima. Postoji mogućnost da borba bude održana u Dubaiju, ali mislim da će najvjerovatnije biti u Las Vegasu", dodao je Arum. 

Portal Analitika