Crna hronika

Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva na Starom aerodromu

Podgorička policija danas je uhapsila Z.B. (36) iz tog grada, koji je osumnjičen da je 17. januara ove godine u naselju Stari aerodrom pokušao da ubije troje Podgoričana - M.B. (38), D.K. (35) i G.B. (38).
Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva na Starom aerodromu
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je Z.B. 17. januara oko 1,55 časova, u ugostiteljskom objektu "The Dalton Brothers Pub“, koji se nalazi u naselju Stari aerodrom, a čiji je osumnjičeni jedan od zakupaca, iz vatrenog oružja - revolvera "Magnum 357“ nanio povrede M.B, D.K. i svom bratu G.B", kazali su u Upravi policije.

O događaju je tada obaviješten zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici, koji je izvršio uviđaj.

Izuzeti predmeti i tragovi su upućeni u Forenzički centar, a zamjenik Višeg državnog tužioca je kvalifikovao krivično djelo kao teško ubistvo u pokušaju.

Povrijeđeni Podgoričani su nakon događaja hospitalizovani u Kliničkom centru Crne Gore.

"Policijski službenici su istog dana, veoma brzo po obavještenju o događaju, došli do podatka o identitetu osumnjičenog Z.B, koji je nakon izvršenja krivičnog djela pobjegao i za kojim se intenzivno tragalo. On je danas u prisustvu branioca došao u prostorije CB Podgorica, nakon čega je uhapšen", saopšteno je iz Uprave policije.

Portal Analitika