Ostalo

Organizatori OI 2020. žele pet novih sportova

Organizatori Olimpijskih igara u Tokiju predložili su da pet novih sportova bude uvršteno u program Igara 2020. godine. Prvu ’sječu’ prošli su bejzbol/softbol, karate, skejtbording, sportsko penjanje i surfovanje.
Organizatori OI 2020. žele pet novih sportova
Portal AnalitikaIzvor

Preporuka organizatora Igara u Tokiju za prijem novih sportova biće predstavljena Međunarodnom olimpjskom komitetu (MOK) koji će konačnu odluku donijeti u Rio de Žaneiru u avgustu 2016.

Prema pravilima MOK, grad domaćin Igara ima pravo da predloži proširenje olimpijske lepeze, za jedan i više sportova, ali je konačna odluka na toj organizacija. Ukoliko prijedlog bude usvojen i pet novih sportova bude uvršteno u program Igara, to znači da će se u Tokiju naći 474 dodatnih sportista.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.