Fudbal

Tevez odbio da postane najplaćeniji igrač svijeta!

Prošlog ljeta Karlos Tevez je šokirao Juventus odlukom da se godinu dana prije isteka ugovora sa Starom damom vrati u Boku.
Tevez odbio da postane najplaćeniji igrač svijeta!
Portal AnalitikaIzvor

Pokušali su čelnici italijanskog giganta da mu daju novi, finansijski bolji ugovor, ali ih je glatko odbio. Odbio je čak i nevjrovatnu ponudu Pari Sen Žermena vrijednu 12.000.000 eura po sezoni za trogodišnji ugovor...

A sada je otkrio i da je odbio priliku da postane najplaćeniji igrač svijeta! Prošlog ljeta je mogao da se izjednači sa Leom Mesijem na vrhu liste najbolje plaćenih igrača današnjice.

„Kineski klub mi je ponudio 20.000.000 eura za godinu dana. Ali kada znate šta želite i kada vam je glava bistra, novac nije važan. Šta sam propuštio zbog želje da se vratim u Boku? Ne zanima me. Bitno je šta sam dobio. A dobio sam sreću“, otkrio je Tevez gostujući u jednoj TV emisiji u Argentini i time ostavio zemljake u nevjerici.

„Svakog dana igrajući u Evropi sam sanjao o povratku na Bombonjeru. Volim Boku i teško mi je bilo da je gledam da prolazi kroz krizu i kako se muči. Zato sam riješio da joj pružim ruku i pomognem joj. Navijači me obožavaju, ali ako nešto zeznem znam da ću biti i najviše kritikovan. Zato se trudim da budem primjer svima, da prvi dolazim na trening, da pazim kako se ponašam.... Teško mi je i što je Juventus sada u krizi. Dao sam sve od sebe dok sam igrao za Juve. Dio srca mi je ostao tamo. Pirlo je igrao kao mladić od 18 godina, Bufon takođe. Oni su svjetska klasa i osvojili smo skoro sve zajedno u Juventusu“, kazao je Tevez.

Portal Analitika