Turizam

TO Podgorica obilježila Svjetski dan turizma

TO Podgorice i UPCG, u subotu 26. septembra, na Vranjini, obilježili su Svjetski dan turizma promocijom novih turističkih ruta na Skadarskom jezeru.
TO Podgorica obilježila Svjetski dan turizma
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Promociji su prisustvovali mnogobrojni predstavnici najznačajnijih turističkih agencija iz Podgorice i cijele zemlje, mediji i predstavnici ostale turističke privrede, kojima je predstavljena novina u turistickoj ponudi Glavnog grada - deset novih ruta Skadarskim jezerom, koje će značajno obogatiti sadržaj turističke ponude Glavnog grada.

Svi prisutni su uživali u vožnji kajacima i brodićima jednom od najatraktivnijih ruta-Aktivnom rutom, kao i u degustaciji jela specificnih za podrucje Skadarskog basena i novih vina Plantaža - Pro Anima.

Organizaciju događaja podržali su kompanija Plantaže -13. jul i KK Morača.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.