Fudbal

Poslije Totija povrijeđen i Džeko

Nastavljaju se pehovi za Romu! Poslije Frančeska Totija koji je istegao pregibač desnog kuka, povrijedila su se još dva prvotimca Vučice - Edin Džeko i Sejdu Keita.
Poslije Totija povrijeđen i Džeko
Portal AnalitikaIzvor

Poseban problem za ekipu Rudija Garsije je to što će sada praktično ostati bez napadača. Glavna opcija u napadu, Džeko, povrijedio je koljeno desne noge i u toku dana ići će na ljekarske preglede na kojim će se utvrditi težina povrede, ali su procjene da ga na terenu neće biti tri do četiri neđelje.

Druga opcija u špicu napada kod Rudija Garsije na početku sezone bio je Toti, koji će takođe će morati da odsustvuje sa terena, pa će praktično sav teret pasti na mladog Argentinca Ezekljela Ponsea koji jedini preostali klasičan špic, što se ne može reći za Jaga Falkea, Žervinja i Huana Iturbea. Ponse do sada nije debitovao u dresu Vučice.

Podsjetimo, Roma je ljetos poslala na pozajmice Matiju Destra i Sejdua Dumbiju koji bi sada bili od velike pomoći. Ipak, tu se muke Rimljana ne završavaju. Povreda je zadesila i Sejdua Keitu koji će odsustvovati sa terena dvije neđelje.

Roma trenutno zauzima treće mjesto na tabeli Serije A s 11 osvojenih bodova.

Portal Analitika