Društvo

Savjetnik Mandića priveden na podgoričkom aerodromu

Dugogodišnji savjetnik predsjednika Nove srpske demokratije, Vladimir Dobrosavljević, priveden je danas nakon dolaska u Podgoricu, saopšteno je iz Press službe Demokratskog fronta, a prenosi Agencija MINA.
Savjetnik Mandića priveden na podgoričkom aerodromu
Portal AnalitikaIzvor

Policija je Dobrosavljevića, nekadašnjeg lidera studentskih protesta u Beogradu, "bez obrazloženja zadržala na podgoričkom aerodromu i pustila nakon jednog sata", navode iz DF-a.

- Nova ocjenjuje da je ovo još jedan u nizu paničnih pokušaja režima da opstruira promjene. Ovakvi i slični režimski ispadi ne mogu zaustaviti snagu naroda koji je odlučio da sruši poslednju diktaturu u Evropi. Pozivamo direktora policije Slavka Stojanovića da prestane sa ovakvim radnjama i pokušajima zastrašivanja, već da dozvoli policiji da profesionalno obavlja svoj posao u skladu sa zakonom. Posao direktora policije, za razliku od Stojanovića, ne smije da bude služenje bilo kojem pojedincu ili partiji, već policija treba da bude na usluzi građanima i njihov servis koji treba da im obezbijedi mir i sigurnost - saopšteno je iz Press službe DF.

Izvor: Agencija MINA

Foto: atvbl.com

Portal Analitika