Politika

DNP: Zajedno sa Frontom učinićemo da se formira prelazna Vlada

Članovi i simpatizeri Demokratske narodne partije (DNP) u Podgorici, i širom Crne Gore, zajedno sa svima u Demokratskom frontu (DF), učiniće sve da mirni i demokratski protesti rezultiraju ostvarenjem narodne volje, a to je formiranje prelazne Vlade, u cilju konačnog održavanja fer i demokratskih izbora, kazao je lider DNP-a Milan Knežević.
DNP: Zajedno sa Frontom učinićemo da se formira prelazna Vlada
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Na juče održanoj sjednici Opštinskog odbora DNP Podgorica, kojoj je prisustvovao i Knežević, analizirane su predstojeće aktivnosti oko organizovanja protesta DF u Podgorici.

“Tim povodom je zaključeno da se optimizam zasniva na dosad iskazanoj snažnoj podršci članstva”, saopšteno je iz DNP-a.

Knežević se zahvalio svim članovima Opštinskog odbora DNP Podgorica na uspješno ostvarenim aktivnostima u susret realizaciji protesta.

Kako stoji u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika na sjednici OO DNP Podgorica takođe je konstatovano i da je poziv liderima ostalih opozicionih parlamentarnih subjekata bio odraz državničke mudrosti.

Takođe, rečeno je da će, bez obzira što su svi oni odbili da se pojave u Organizacionom odboru protesta, članovi i simpatizeri tih opozicionih subjekata svakako biti na protestima zajedno s narodom Crne Gore, koji želi demokratske promjene.

Portal Analitika