Zabava

,,Ljuljaj me nježno“ u obradi Slavka Kalezića

Glumac Slavko Kalezić najavio je multimedijalni spektakl šou za 4. oktobar, kada će u 20 sati na Velikoj sceni KIC-a ,,Budo Tomović” promovisati singl ,,Ljuljaj me nježno” i ujedno proslaviti 30. rođendan.
,,Ljuljaj me nježno“ u obradi Slavka Kalezića
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

– Legendarni Oliver Mandić potvrdio je dolazak. Tu pjesmu sam dobio na poklon. Veliko mi je zadovoljstvo što imam privilegiju da poslije 31 godinu budem, na neki način, glavni faktor pjesme i nastavim njen život u nekom novom ruhu. Aranžman je radio moj dugogodišnji muzički producent Marko Drežnjak – rekao je Kalezić za portal “MNE magazin”.

Sinoć je, kaže, dobio finalnu verziju pjesme.

– Nije mi bilo dobro koliko to sjajno zvuči, koliko je to zaista ono što sam ja htio da uradim sa novim oblikom pjesme i koliko se otvaram, prije svega glumački. Neobična je, uskoro će je ljudi čuti – kazao je Kalezić.

Oliver Mandić, kako kaže Kalezić, nije još čuo novu verziju pjesme ,,Ljuljaj me nježno”.

– Premijerno će čuti pjesmu te večeri iz prvog reda. To je apsolutno povjerenje zato što itekako podržava to što ja radim. Vidio je, naravno, nastupe u ,,Iks faktoru”. To što ja radim je u skladu sa 21. vijekom i onim što ja imam kao viđenje tih stvari, naravno, u pozitivnom smislu te riječi – kaže Kalezić.

Šou će, ističe, biti napredniji u odnosu na ,,San o vječnosti” koji je premijerno izveden u februaru.

– Totalno novi materijal. Drago mi je da ću imati divne goste, ne mogu otkriti ko su, to će biti iznenađenje večeri. U februaru je sa mnom na sceni bila jedino Neda Papović, a 4. oktobra imaću više gostiju jer je i koncept složeniji. Svakako će imati više kabaretskih elemenata, imaće podlogu koja zaista nikoga neće ostaviti ravnodušnim, posebno kad je gluma u pitanju. To se naročito odnosi na kolege koji razumiju sistem glume, koji su prošli kroz akademsko školovanje, tako da biće zaista nešto, kao što sam i napisao ,,… kada osjetiš da nadmašuješ samog sebe, to su neke nevjerovatne stvari” – ističe naš crnogorski glumac.

Izvor: MNE magazin; foto: blic.rs

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.