Abiznis

Popović obišao Sveti Stefan

Predsjednik Opštine Budva, doc.dr Srdja Popović, sa saradnicima, posjetio je danas, na poziv kompanije Adriatic Properties d.o.o. Vilu Miločer i grad hotel "Sveti Stefan", saopšteno je iz budvanske opštine.
Popović obišao Sveti Stefan
Portal AnalitikaIzvor

Na radnom sastanku sa Theofanisem Stathisom, izvršnim direktorom kompanije i njegovim saradnicima apostrofirana je dosadašnja dobra saradnja, uz izraženu namjeru da se tako i nastavi. Direktor Adriatic Properties-a nagovjestio je i nekoliko problema o kojima bi trebalo da se razgovara, kao što su komunalni problemi, nedostaci parkinga, saobraćajna infrastruktura i sl.

Predsjednik Opštine Budva predložio je organizovanje sastanka sa nadležnim sekretarima i direktorima preduzeća već naredne nedjelje,  gdje bi se konkretno pristupilo lociranju i rešavanju svih problema. Popović je takodje naglasio sve benefite koje Budva i Crna Gora imaju od ekskluzivnih lokaliteta, kao što su Miločer i Sveti Stefan, ali i od budućeg projekta izgradnje hotela "Kraljicina plaža" i rekonstrukcije postojećih vila.

"Zaključak prvog radnog sastanka  novog predsjednika budvanske opštine i izvršnog direktora Adriatic Properties-a je da treba da pošaljemo  lijepu sliku u javnost sa Miločera i Sv.Stefana, da je u pitanju ekskluzivno ljetovalište i da ga kao takvog treba zaštititi", zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika