Društvo

Na pojedinim saobraćajnicama u Podgorici saobraćaj će biti obustavljen

Zbog održavanja javnog okupljanja u organizaciji Demokratskog fronta, najavljenog od nedjelje, 27. septembra 2015. godine, sa početkom u 18 časova, iz Uprave policije obavještavaju da će saobraćaj za sve kategorije vozila za vrijeme održavanja ovog skupa, u periodu od 27. septembra 2015. godine, od 14 časova pa do završetka ovog javnog skupa, biti obustavljen na pojedinim saobraćajnicama u Podgorici.
Na pojedinim saobraćajnicama u Podgorici saobraćaj će biti obustavljen
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Saobraćaj će biti obustavljen na sljedećim lokacijama: Bulevar Stanka Dragojevića, dio Bulevara Svetog Petra Cetinjskog (od raskrsnice sa ulicom Jovana Tomaševića do raskrsnice sa ulicom Bratstva i jedinstva), Ulica Slobode i Ulica Kralja Nikole (do raskrnice sa ulicom Oktobarske revolucije).

Iz UP najavljuju da shodno potrebi i procjenama, mogu biti zatvorene i druge ulice u Podgorici.

„Molimo građana da imaju razumijevanja za navedeni režim saobraćaja, budući da će se primijeniti iz bezbjednosnih razloga. Takođe, shodno čl. 56f Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o unutrašnjim poslovima, obavještavamo vas o namjeri snimanja javnog okupljanja u organizaciji Demokratskog fronta. Policijski službenici će sa snimanjem javnog okupljanja, sa mjestom održavanja preko puta Skupštine Crne Gore u Podgorici (dio Bulevara Svetog Petra Cetinjskog i park), otpočeti u nedjelju, 27. septembra 2015. godine, sa početkom snimanja u 17 časova, do vremena završetka javnog okupljanja“, stoji u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.