Crna hronika

VIDEO: Filmsko hapšenje tri državljanina Crne Gore u Beogradu

Tri državljanina Crne Gore i jedan Kuršumljanin, osumnjičeni za iznudu desetina hiljada eura, u spektakularnoj akciji uhapšeno je danas u prizemlju tržnog centra "Ušće" u Beogradu.
VIDEO: Filmsko hapšenje tri državljanina Crne Gore u Beogradu
Portal AnalitikaIzvor

Na kratkom snimku koji je napravio MUP Srbije vide se dvije akcije hapšenja u prizemlju tržnog centra.

Potpuno šokirani, posjetioci "Ušća" prvo su odgledali hapšenje jednog od osumnjičenih bukvalno za stolom kafića, dok su u drugom slučaju policajci morali i da se daju u potjeru za muškarcem koji je, nakon hapšenja kolege, panično pokušao da istrči iz tržnog centra. Uzalud.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je danas saopštilo da su uhapšeni zbog sumnje da su iznudili više od 60.000 eura. U saopštenju se navodi da je prilikom primopredaje 10.000 eura i 13.600 dolara uhapšeni državljani Crne Gore M. R, (37), LJ. B. (37) i M.R. (45) i V.V. (33) iz Kuršumlije.

Svima je određeno zadržavanje do 48 sati.

Osumnjičeni su u dužem periodu od oštećenog, uz ozbiljne prijetnje njemu i njegovoj porodici, iznudili novac više od 60.000 eura i tražili da spremi još 50.000 eura, navodi se u saopštenju i dodaje da su se osumnjičeni udružili, koristili posebne telefone i iznajmljivali automobile i stanove.

Prilikom primopredaje novca u Tržnom centru "Ušće", kada je oštećeni trebalo da im isplati 10.000 eura i 13.600 dolara, osumnjičeni su uhapšeni i uz krivičnu prijavu biće privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu, piše u saopštenju. (Beta)

Portal Analitika