Politika

Predsjedništvo DPS-a: Nastavak kampanje za podizanje podrške članstvu u NATO

Sjednica Predsjedništva Demokratske partije socijalista Crne Gore, kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, održana je danas.
Predsjedništvo DPS-a: Nastavak kampanje za podizanje podrške članstvu u NATO
Portal AnalitikaIzvor

Predsjedništvo DPS je analiziralo dosadašnji tok kampanje za podizanje podrške pristupanju Crne Gore u NATO i konstatovalo da su aktivnosti sprovođenje u kontinutitetu, te direktan i otvoren dijalog sa svima, već dali odlične rezultate i da stalni rast podrške građana ovom državnom prioritetu potvrđuje opravdanost argumentovane i utemeljene kampanje. Naglašeno je da je neophodno nesmanjenim tempom i kvalitetom nastaviti komunikaciju sa građanima, kako bi bili informisani o svim benefitima istorijske odluke o članstvu u NATO.

Izrazito ohrabrujuće poruke koje je u razgovoru sa predsjednikom Đukanovićem uputio potpredsjednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden predstavljaju dodatni podstrek očekivanom dobijanju pozivnice  i daljem napretku Crne Gore ka punopravnom članstvu u NATO.

Predsjedništvo se upoznalo i sa inicijativom Socijaldemokratske partije Crne Gore za kadrovske promjene u Vladi. Dogovoreno je da uskoro, na narednoj sjednici Predsjedništva DPS, budu nastavljeni razgovori na tu temu.        

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
G Guest_96890
26.09.2015. 12:23

(opasan bloger),-Pozeljno je da se PRIJE KAMPANJE-odgleda ovaj RUSKI dokumentarac sa SRPSKIM prevodom ,makar prvih 5.MINUTA. https://youtu.be/Jzv5InbPQ7c

1
0
G Guest_91829
25.09.2015. 15:33

Narocito je korisno sto se u kampanju ukljucio DUSAN RADOVIC KRUSO u HNovom. On kome je Grigorije fuhovnik ims uticaj na brojne srbe. To se neko pametno sjetio

3
0